Hur man tar bort en kommentar som jag lägger på någons vägg på Facebook

Du har full kontroll över ditt namn och innehåll på Facebook, antingen på din egen tidslinje, tidigare känd som din "vägg" eller en väns. Denna kontroll inkluderar möjligheten att redigera och radera kommentarer du skriver på dina vänners tidslinjer. Om du till exempel skrev en kommentar till en väns inlägg och nu ångrar vad du skrev eller tror att du kunde ha formulerat det bättre, redigera kommentaren eller ta bort den helt.

Steg 1

Besök Facebook-webbplatsen och logga in på ditt Facebook-konto.

Steg 2

Skriv din väns namn i rutan "Sök efter personer, platser och saker" längst upp och klicka på hans namn när det visas nedan för att gå till hans tidslinje.

Steg 3

Rulla ner din väns tidslinje till det inlägg du kommenterade och flytta muspekaren över din kommentar. Klicka på pennikonen som visas till höger om den.

Steg 4

Klicka på knappen "Redigera" och gör önskade ändringar i din kommentar. Tryck på "Enter" på tangentbordet för att slutföra dina ändringar. Observera att din redigeringshistorik fortfarande kan visas om någon klickar på länken "Redigerad" under din kommentar.

Klicka på knappen "Radera" om du vill radera din kommentar helt. Klicka på "Bekräfta" för att slutföra radering av kommentarer.