Hur tar jag bort Google Images Historik

Google Bilder kan vara ett användbart verktyg när du snabbt behöver hitta bilder eller fotografier i praktiskt taget alla ämnen. Om du har letat efter vissa bilder men inte vill låta dem som delar din dator veta om det kan din historik raderas. I både webbläsarna Firefox och Internet Explorer görs detta på liknande sätt. Du kan välja att radera all din sökhistorik, eller bara det du har sökt efter de senaste timmarna.

Firefox

Steg 1

Öppna Firefox-webbläsaren och klicka på "Historik" högst upp på sidan. Klicka på "Visa all historik."

Steg 2

Ange "http://www.google.com/imghp?hl=sv&tab=wi" i sökfältet längst upp till höger på sidan. Det här är webbadressen för Google Bilder. Klicka på "Enter".

Högerklicka på objekten i listan, till exempel sökningar eller bilder som visas. Klicka på "Glöm den här webbplatsen." Dessa poster raderas permanent från din historik.

Internet Explorer

Steg 1

Öppna Internet Explorer-webbläsaren. Klicka på "Favoriter" högst upp på sidan högst upp till vänster på sidan.

Steg 2

Klicka på fliken "Historik". Klicka på den dag eller vecka för vilken du vill ta bort historiken för Google Bilder. Det är möjligt att välja aktuell vecka och förra veckan, liksom för två eller tre veckor sedan.

Steg 3

Leta reda på posten för "Google [www.google.com]" och klicka på den. Alla sökningar du har gjort på Google för den dagen visas.

Hitta ordet eller frasen som du sökte efter i listan. Bredvid står det "Google Bilder." Högerklicka på posten och klicka sedan på "Radera" för att radera den permanent.