Hur du ser bara dina ljudfiler i Tumblr

Tumblr ger dig möjlighet att lägga till beskrivande taggar till inlägg du publicerar. Människor som söker efter dessa taggar kan hitta videor, musik och annat innehåll som intresserar dem. Taggar kan också hjälpa dig att hitta alla inlägg du har publicerat som innehåller ljudfiler.

Upptäck dina ljudinlägg

Skriv "http: // my_tumblr_url / tagged / my_audio_tag" i webbläsarens adressfält. Ersätt "my_tumblr_url" med din Tumblr URL och "my_audio_tag" med taggen du använde för att tagga ljudinlägg som du publicerade. Tryck på "Enter" och din webbläsare navigerar till en webbsida som visar dina ljudinlägg i omvänd kronologisk ordning. Eftersom de är i den ordningen hittar du ditt senaste inlägg högst upp på listan.

Om du vill sortera listan i kronologisk ordning, lägg till "/ chrono" i slutet av din URL innan du trycker på "Enter". Till exempel, om din Tumblr-URL är [email protected] och din ljudtagg är "ljud", skriv "http: //[email protected]/tagged/audio/chrono" i webbläsarens adressfält och tryck på "Enter. " Bokmärk sidan och du kan besöka den igen snabbt genom att öppna ditt bokmärke.