Hur man synkroniserar en iPhone via Bluetooth

Apples iPhone kan inte synkroniseras med en dator på det vanliga sättet - det vill säga med iTunes-gränssnittet - via Bluetooth. Du kan dock parkoppla med Bluetooth för vissa synkroniseringsfunktioner, inklusive synkronisering av dina kontakter, e-post, anteckningar och kalender. Du kan också använda Bluetooth-anslutning för att styra och spela musik som finns på iPhone via din dator utan kabelanslutning.

Steg 1

Tryck på ikonen "Inställningar" på iPhones startskärm.

Steg 2

Klicka på "Bluetooth" i inställningsmenyn.

Steg 3

Skjut Bluetooth-knappen från vänster till höger för att växla från "OFF" till "ON" om den inte redan är inställd på "ON". Din iPhone kan nu upptäckas och börjar söka efter andra Bluetooth-aktiverade enheter.

Steg 4

Klicka på "Start | Kontrollpanelen | Lägg till en enhet | Maskinvara och ljud" för att starta konfigurationsfönstret Lägg till en enhet och din iPhone visas inom några sekunder.

Steg 5

Välj iPhone-ikonen och klicka på "Nästa". Windows 7 genererar en sexsiffrig PIN-kod för att verifiera anslutningen mellan din iPhone och PC. Välj "Ja" och klicka på "Nästa".

Steg 6

Tryck på knappen "Para ihop" i popup-menyn som genereras från din iPhone. Din iPhone kopplas ihop med din Windows 7-dator.

Steg 7

Klicka på "Synkroniseringsinställningar" i fönstret "Bluetooth-telefonens funktioner och inställningar". Om det här fönstret inte dyker upp automatiskt, gå tillbaka till Kontrollpanelen, klicka på "Enheter och skrivare" och dubbelklicka på iPhone-ikonen.

Välj de objekt som du vill synkronisera och klicka på "Apply".