Hur kan jag göra AOL till min Internetleverantör?

AOL erbjuder flera uppringda Internetpaket som innehåller olika funktioner som AOL-e-postsystemet och snabbmeddelanden. Dessa funktioner kan också användas på valfri bredbandsinternetanslutning när du länkar ditt AOL-konto. Några av dessa funktioner är gratis. Men om du vill ha en AOL-uppringd anslutning och / eller AOL-kundsupport måste du registrera dig för ett av AOLs premiumpaket.

Ansluter ett AOL-konto

Besök den officiella AOL-webbplatsen på aol.com. Därifrån kan du bläddra bland de olika AOL-funktionerna, till exempel AOL-messenger och radio. För att komma åt dessa funktioner måste du registrera dig för ett gratis AOL-konto. För att göra det, klicka på länken "Registrera dig för ett nytt konto" högst upp på webbsidan och ange all nödvändig information. Detta gör att du kan få tillgång till alla gratis AOL-tjänster och funktioner hos din nuvarande internetleverantör.

AOL uppringt Internet

Förutom specialfunktioner och tjänster erbjuder AOL också en uppringd Internetanslutningstjänst. För att se de olika internetpaketen, besök aol.com och klicka på alternativet "Nedladdningar" under avsnittet "Tjänster" till vänster på skärmen. Klicka på fliken "Bli AOL-medlem" högst upp på skärmen för att se AOLs prenumerationsplaner. När du har bestämt vilken plan som är rätt för dig, klicka på planalternativet och ange din personliga och betalningsinformation. AOL skickar dig då nödvändig hårdvara för en fjärranslutning. Varje AOL-internetpaket erbjuder samma anslutningshastighet. Skillnaden är att de dyrare paketen också inkluderar teknisk support och / eller försäkringsskydd.

Bredband

En bredbandsinternetanslutning använder en datasignal med större våglängd för att överföra information i snabbare takt. Detta ger dig mycket snabbare nedladdnings- och uppladdningshastigheter. AOL erbjuder inte en egen bredbandstjänst. Det erbjuder dock olika paket att integrera med en bredbandsanslutning från en annan leverantör. För att se en fullständig lista över AOL-funktioner som du kan dra nytta av med en bredbandsanslutning, besök den officiella AOL-bredbandsidan på adressen broadband.aol.com och klicka på "Vanliga frågor".

Anslutningshastigheter

AOL-anslutningshastigheten för AOL är 56 kilobyte per sekund. Detta är den snabbaste hastigheten med vilken du kan överföra data när du är ansluten till Internet med en AOL-anslutning. Däremot är de flesta bredbandsanslutningshastigheter 512 kbit / s på det långsammaste, och höghastighetsalternativ finns tillgängliga upp till och över 100 megabyte per sekund. Den betydligt snabbare hastigheten på bredbandsinternet är anledningen till att de flesta användare väljer en bredbandsanslutning.