Hur använder jag en roterande telefon på en digital linje?

Att lägga till lite variation med elektronik är ett utmärkt sätt att ge ditt hem en unik touch och ge nytt liv till gammal utrustning. Istället för att hänga upp en gammal roterande telefon för gott när du får en digital linje, anslut den telefonen till en digital linjetelefontjänst eller röst över IP-anslutning med hjälp av ett litet och lättanvänt tillbehör.

Steg 1

Köp en pulsratt för att peka i ton-in-line-omvandlaren.

Steg 2

Anslut omvandlarens sladd till din roterande telefon. Om din omvandlare inte har en ansluten del av telefonsladden ansluter du ena änden av telefonsladden till den roterande telefonen och den andra änden till omvandlaren.

Steg 3

Anslut ena änden av en telefonsladd till omvandlarens utgång och anslut sedan den andra änden av telefonsladden till telefonuttaget eller den digitala enheten.

Steg 4

Kontrollera manualen för enhetsspecifika instruktioner. Till exempel kräver vissa enheter en laddningsperiod när de först ansluts innan konvertering kan inträffa, och andra kräver en kraftfull anslutning, såsom en hel VoIP-enhet för att driva roterande telefonen ordentligt.

Ta upp luren och slå den första siffran i det nummer du vill ringa. Vänta tills en ton hörs genom luren innan du ringer till nästa siffra och fortsätt med denna lilla paus för varje siffra.