Hur man automatiskt retweetar en Hashtag

Retweeting av tweets baserat på vanliga kriterier, till exempel ett användarnamn eller en hashtag, är ett sätt att filtrera och sammanställa tweets av intresse för dina följare. Detta hjälper dina följare att hitta meddelanden som är relevanta för händelser som du kör, hjälper flera bidragsgivare att samla tweets i ett enhetligt flöde och kan vara en bra användning av den sociala medieplattformen för att bygga både varumärkesmedvetenhet och ett arkiv med specifika tweets att använda som ett minne. Denna typ av retweeting kräver en extern tjänst eftersom den inte är inbyggd i Twitter direkt.

Ställ in ett RoundTeam-konto och klicka på knappen "Logga in med Twitter".

Klicka på knappen så att RoundTeam kan läsa tweets från din tidslinje och läs sedan användarvillkoren och klicka på "OK". Du blir tillfrågad om du vill retweeta av Twitter-kontot som du just länkade till RoundTeam. Klicka på "Ja" för att visa Twitter-auktoriseringssidan.

Klicka på knappen "Auktorisera app". Du blir tillfrågad om du vill använda den gratis versionen av RoundTeam eller betala $ 4 per månad för det. Välj en betalningsmetod och klicka på "Ja" i nästa popup. Du ser din Retweets-instrumentpanel.

Klicka på den blå ikonen under Följare och ange hashtaggen du vill använda och klicka på "Lägg till". När någon som följer kontot länkat till RoundTeam tweets med den hashtaggen kommer ditt konto automatiskt att retweeta det.

Tips

I mitten av 2013 ändrade Twitter sitt retweeting-API. Från och med denna publicering är RoundTeam den enda fungerande tjänsten som tillåter filtrerad retweeting med hashtags. Andra tjänster kan komma senare när Twitter-ekosystemet anpassar sig till förändringen i API.