Hur man ansluter en Moto RAZR till en dator

Motorola RAZR har ett avtagbart minneskort som du kan använda för att lagra bilder och musik. Du kan använda den medföljande USB-synkroniseringskabeln och de nödvändiga drivrutinerna använder telefonen som en masslagringsenhet, så att du kan överföra filer mellan din telefon och dator. Dessutom kan du ladda telefonens batteri medan den är ansluten till din dator.

Steg 1

Logga in på ditt Windows-administratörskonto. Ladda ner och installera USB-lagrings- och laddningsdrivrutiner från Motorolas webbplats (se Resurser). Starta om datorn när installationen är klar.

Steg 2

Anslut din RAZRs synkroniseringskabel till din telefon och till en USB-port på din dator. Låt din telefon vara ansluten tills skärmen visar "Charge Complete" om du vill ladda telefonens batteri.

Steg 3

Klicka på "Start" och "Dator" om du vill hantera filer på din telefon. Dubbelklicka på telefonens ikon under "Enheter med flyttbar lagring" för att visa en lista med mappar. Dubbelklicka på en mapp för att se dess innehåll. Dra filer från telefonens mappar till din dator för att överföra filer till din dator. Dra filer från din dator till din telefon för att lägga filer på din telefon.

Klicka på ikonen "Säker borttagning av maskinvara" i Windows-meddelandefältet. Välj din RAZR i enhetslistan och klicka på "Mata ut" för att säkert ta bort din telefon.