Hur man betalar med två eller flera betalningsformer med Amazon

Du kan betala för dina Amazon.com-köp med ett kreditkort, checkkonto, betalkort med en kreditkortslogga eller en Amazon.com presentkodskod. Amazon.com tillåter dig bara att använda flera betalningsmetoder om en av dessa metoder är en presentkod från Amazon.com och en annan är ett betalkort, kreditkort eller checkkonto. Det tillåter dig inte att dela upp transaktionssumman och betala med flera kreditkort. Du kan betala för en Amazon.com-order med flera betalningsmetoder genom att använda dem alla för att köpa Amazon-presentkortskoder och sedan använda koder för att betala för ditt köp.

Steg 1

Köp tillräckligt med Amazon.com presentkortkoder för att täcka priset på ditt planerade Amazon.com-köp. Köp dem med kontanter, checkar eller kreditkort i detaljhandelskiosker som säljer Amazon.com-presentkort; presentkortkoderna finns på presentkortet och när du köper kortet aktiveras koden för användning på Amazon.com. Du kan också köpa presentkortskoder direkt för valfritt belopp på Amazon.com-webbplatsen. Klicka på länken "Presentkort" högst upp på Amazon.com-hemsidan och följ instruktionerna på skärmen för att köpa den typ av elektroniskt presentkort du föredrar.

Steg 2

Använd endast en betalningsmetod per köp av presentkort. Om du vill använda flera betalningsmetoder, köp flera presentkort och betala för var och en med en separat betalningsmetod.

Steg 3

Applicera presentkodskoderna på dina konton. Klicka på "Presentkort" högst upp på Amazon.com-hemsidan, rulla sedan ner och klicka på knappen "Använd ditt konto" under "Lös in ditt presentkort". Logga in på ditt Amazon.com-konto och ange varje presentkortkod i fältet separat och tryck på "Apply to Your Account" efter varje kod. Presentkortens inköpsbelopp visas som krediter för framtida Amazon.com-köp.

Steg 4

Lägg till artiklar i din Amazon.com-kundvagn och klicka på "Fortsätt till kassan" när du är klar att handla. På skärmen "Betalningsmetod" följer du instruktionerna för att lägga till en betalningsmetod om presentkortskrediterna inte helt täcker ditt köp. Du kan bara använda presentkortskoder och en annan betalningsmetod, till exempel ett kreditkort eller checkkonto.

Slutför ditt köp. Klicka på "Fortsätt" på skärmen "Betalningsmetoder" och granska sedan din beställning. När du är redo att skicka beställningen klickar du på "Beställ." Du kommer att få ett bekräftelsemeddelande för ditt köp, skickat till den e-postadress som är kopplad till ditt Amazon.com-konto.