Så här skickar du paket hemifrån via USPS Click-N-Ship online

Undvik fullständigt resor och oändliga linjer på postkontoret genom att skriva ut dina egna fraktetiketter och porto online.

Förbered och leverera Priority Mail, Express Mail och internationella paket direkt hemifrån med hjälp av U.S. Postal Service Click-N-Ship-tjänsten.

Navigera till USPS.com. Flytta musen till fliken "Registrera / logga in". I popup-menyn skriver du ditt användarnamn och lösenord och klickar på knappen "Logga in". Om du inte har ett konto klickar du på länken "Registrera dig". Webbsidan Skapa ditt USPS.com-konto visas. Välj vilken kontotyp du vill skapa genom att välja alternativknappen "Personlig" eller "Företag". I lämpliga fält anger du ett användarnamn och lösenord. Välj en säkerhetsfråga på rullgardinsmenyn. Skriv ditt svar i lämpligt fält och bekräfta genom att skriva in rätt fält igen.

Ange ditt namn och kontaktinformation i lämpliga fält. Efter att ha läst USPS sekretesspolicy, klicka på "Skapa konto". Ditt konto skapas därefter.

Logga in på ditt USPS Online-konto. Välj din leveransdestination och klicka på "Gå".

Fyll i och fyll i sidan "Etikettinformation" för att förbereda en fraktetikett för ditt paket. Denna sida innehåller returadress, leveransadress, paketinformation och försäkringsalternativ.

Välj din servicetyp baserat på kostnader och leveranstider. Du kan också inkludera leveransbekräftelse, signaturbekräftelse och försäkring. Se till att du väljer "Köp och skriv ut etiketten med porto" längst ned på den här sidan.

Granska din fraktvagn och betala för din fraktetikett med kreditkort. Klicka på "Fortsätt" för att ange och slutföra din kreditkortsfaktureringsinformation.

Skriv ut fraktetiketten enligt instruktionerna. Visa och skriv ut din bekräftelse. Välj sedan "Begär transportör".

Tips

Om du inte har en portovikt och du vet att ditt paket väger minst 1 pund, kan du väga ditt paket med en badrumsvåg. Väg först dig själv och skriv ner din vikt. Väg dig själv medan du håller ditt paket. Subtrahera skillnaden för att få vikten på ditt paket. Runda alltid upp till närmaste pund.

Kontrollera leveransstatusen för ditt paket enkelt genom att ange din etikett eller kvittonummer under avsnittet Spår och bekräfta.

Det är gratis att begära transport från flygplatsen. Att begära en upphämtning på begäran kostar dig en avgift. Om du skickar Priority Mail, Express Mail eller International kan du beställa och få gratis USPS-leveranser som lådor, kuvert, etiketter och klistermärken genom att navigera till Click-and-Ship (sss-web.usps.com/cns/landing. do).

Objekt du behöver

  • USPS Click-N-Ship online-konto

  • Skrivare

  • Kreditkort