Så här synkroniserar du en iPhone med Gmail på en dator (9 steg)

Gmail är en gratis webbaserad e-posttjänst från Google, som ger full åtkomst till klienten via en webbläsare. IPhone kan synkronisera sin "Mail" -applikation med ett Gmail-konto, vilket ger användarna tillgång till Gmail på telefonen. Googles e-posttjänst har fördelen att tillhandahålla en central åtkomst- och lagringsplats, så kontot är alltid uppdaterat, oavsett om du kontrollerar det på en iPhone, dator eller annan e-postutrustad enhet.

PC

Steg 1

Besök Gmail-webbsidan på "http://mail.google.com" och klicka på länken "Registrera dig för Gmail".

Steg 2

Ange din information i lämpliga rutor och välj ett tillgängligt användarnamn. Användarnamnet kommer också att utgöra en del av din e-postadress före symbolen "@".

Steg 3

Ange ett lösenord två gånger i relevanta rutor.

Steg 4

Välj en säkerhetsfråga för funktioner för lösenord och kontoåterställning.

Klicka på knappen "Jag accepterar. Skapa mitt konto" för att slutföra konfigurationen av ditt Gmail-konto på datorn. Du kan nu kontrollera din e-post från vilken dator som helst genom att besöka Gmail-webbsidan och logga in på ditt konto.

iPhone

Steg 1

Starta appen "Inställningar" på iPhone och öppna alternativet "E-post, kontakter, kalendrar".

Steg 2

Tryck på alternativet "Lägg till konto" och välj "Gmail" från nästa skärm.

Steg 3

Ange din Gmail-e-postadress i avsnittet användarnamn följt av ditt Gmail-lösenord.

Tryck på "Nästa" -knappen och iPhone testar inloggningsuppgifterna. Tryck på "Spara" för att avsluta. Alla åtgärder som utförs via iPhones Gmail-konto kommer nu att synkroniseras med datorn.