Hur man laddar ner och använder Google Maps offline på iPhone

Google Maps kan lita på att ge exakta vägvisningsanvisningar även om din iPhone inte är ansluten till internet. Nedan följer stegen för att ladda ner och använda Google Maps offline på iPhone.

Ladda ner och använda Google Maps offline på iPhone

Allt som krävs för att använda Google Maps Offline är att ladda ner kartan över det område som du är intresserad av och du kan använda den här kartan för att hitta vägbeskrivningar, även om din iPhone inte är ansluten till internet.

När det gäller att navigera från punkt A till B är det praktiskt taget ingen skillnad mellan att använda Google Maps offline och att använda dem online.

Även utan internetanslutning kan offline Google Maps ge vägbeskrivningar och information om restauranger, företag och deras arbetstid.

Det du kommer att sakna i Offline Google Maps är Live Traffic Updates, Transitinformation, Bike routes and alternate routes.

1. Hur man laddar ner offline Google Maps på iPhone

Innan du är Apple för att använda Google Maps Offline måste du ladda ner kartan över det område som du är intresserad av på din iPhone.

Se till att du är ansluten till WiFi och följ stegen nedan för att ladda ner Google Map of the City inom vilken du vill använda Google Maps Offline.

1. Öppna Google Maps på din iPhone.

2. När du är på Google Maps skriver du stadens namn i sökfältet.

3. Klicka sedan på menyikonen för tre linjer längst upp till vänster i sökrutan.

4. På rullgardinsmenyn trycker du på Offline Maps.

5. Klicka på Anpassad karta på skärmen Offline Maps.

6. På nästa skärm ser du en karta över det område du begärde. Justera kartområdet efter behov (genom att zooma in eller zooma ut) och tryck på Hämta.

7. På nästa skärm kan du antingen gå med standardnamnet (Map1, Map2) eller trycka på blyertsikonen för att ändra namnet.

8. I popup-fönstret skriver du ett namn för den offline kartan och trycker på Spara.

När kartan laddats ner kan du när som helst använda kartan för offline-navigering på din iPhone.

2. Hur man använder Google Maps offline på iPhone

Att använda Google Maps Offline är detsamma som att använda Google Maps online, skriv bara namnet på platsen som du försöker nå och tryck på Start-knappen.

1. Öppna Google Maps på din iPhone.

2. När du är i Google Maps skriver du namnet på platsen du vill besöka i sökrutan.

3. Du kommer omedelbart att se en ruttkarta från din nuvarande plats till den plats du vill besöka.

4. Klicka helt enkelt på Start-knappen så kommer den offliniga Google Map att ge dig sväng-för-sväng-navigering.

Som nämnts ovan kan du lita på Offline Google Maps för att ge dig exakta vägbeskrivningar och sväng-för-sväng-navigering, precis som online Google Maps.

Men när du är offline kan du inte få information om transitering, trafikvarningar, alternativa cykelleder och alternativ ruttinformation.

Relaterad

  • Hur man undviker avgiftsbelagd användning av Google Maps på Android och iPhone
  • Hur du delar din plats på Google Maps