Hur man gör iPhone påminner dig om att ringa tillbaka någon

När du är upptagen och inte kan ringa ett samtal på iPhone kan du använda funktionen Påminn mig om att iPhone påminner dig om att ringa tillbaka den här personen, när du är fri.

Låt iPhone påminna dig om att ringa tillbaka

Funktionen "Påminn mig" på iPhone är bara tillgänglig när ett telefonsamtal kommer till din iPhone och det låter dig göra din iPhone påminn om att ringa tillbaka den här personen.

Den här funktionen är verkligen lätt att använda och säkerställer att du inte missar viktiga samtal på din iPhone.

Funktionen Påminn mig på iPhone ger dig möjlighet att ställa in både tidsbaserad och platsbaserad påminnelse på din iPhone.

Ställ in tidsbaserad påminnelse på iPhone

När ett telefonsamtal kommer till din iPhone och du inte kan ringa, tryck på påminn mig-knappen.

På popup-fönstret som visas klickar du på Påminn om 1 timme för att din iPhone ska påminna dig om att ringa tillbaka personen efter 1 timme.

Ställ in platsbaserad påminnelse på iPhone

När ett inkommande samtal kommer och din iPhone ringer trycker du på knappen Påminn mig.

På popup-fönstret som visas klickar du på alternativet När jag lämnar för att din iPhone ska påminna dig om att ringa tillbaka den här personen medan du försöker lämna din nuvarande plats (Hem i detta fall).

För att kunna använda det här alternativet måste du ge din iPhone tillstånd att spåra din plats. Om din iPhone inte kan spåra din plats kommer du att se en popup som ber dig att aktivera Location-tjänster på din iPhone.