Hur man sparar artiklar om nyheter på iPhone och iPad

Nyhetsappen på din iPhone gör det riktigt enkelt att spara nyheter och artiklar för senare läsning. Låt oss ta en titt på hur du sparar artiklar om nyhetsappar för senare läsning på din iPhone och iPad.

Spara artiklar om nyhetsappar för senare läsning på iPhone

Apples News-app gör det väldigt enkelt att hålla kontakten med News och utvecklingen inom teknik och andra områden genom att föra artiklar och berättelser relaterade till ditt intresseområde.

När nyhetsappen har konfigurerats på din iPhone eller iPad börjar den samla in nyhetsberättelser och artiklar och presentera dem för dig i avsnittet "Favoriter" och "för dig" i nyhetsappen.

Men med tanke på det livliga liv som de flesta av oss leder är det inte alltid möjligt att skona tid på att läsa igenom en hel nyhetshistoria eller en intressant artikel direkt, eftersom den kommer upp i nyhetsappen.

Lyckligtvis tillåter nyhetsappen att du snabbt kan titta igenom nyhetsberättelser, artiklar och spara dem för senare läsning i nyhetsappen. På så sätt kan du hålla dig uppdaterad med de senaste händelserna, nyheterna, sportresultat och artiklar som är relaterade till ditt intresse.

Obs! Nyhetsappen är för närvarande endast tillgänglig för USA. Det finns dock fortfarande ett sätt att ladda ner och använda News App utanför USA.

Spara artiklar om nyhetsappar för senare på iPhone eller iPad

Följ stegen nedan för att spara artiklar om nyheter eller nyhetsberättelser för senare läsning på din iPhone eller iPad.

1. Öppna nyhetsappen på din iPhone

2. Leta efter berättelser eller artiklar i nyhetsappen genom att trycka på För dig, favoriter, utforska eller sökikonen längst ner på skärmen.

3. Öppna artikeln eller nyheter som du vill spara för senare genom att trycka på den.

4. När artikeln är öppen klickar du på Dela-ikonen som finns längst ner till vänster på skärmen (se bild nedan).

5. Klicka sedan på Spara-alternativet i Dela-menyn som visas.

Artikeln kommer att sparas i nyhetsappen på din iPhone. På samma sätt kan du fortsätta surfa och spara fler artiklar och nyhetsberättelser för senare läsning.

Access Sparad artikel i nyhetsapp

Följ stegen nedan för att komma åt och läsa artiklar om sparade nyheter och nyhetsberättelser som du har sparat för senare läsning på din iPhone eller iPad.

1. Öppna nyhetsappen på din iPhone

2. Klicka sedan på den Sparade fliken längst ner till höger på skärmen (se bild nedan).

3. Om du trycker på den Sparade fliken visas artiklar som du har sparat för senare läsning på din iPhone.

4. Öppna nyhetsberättelsen eller artikeln som du vill läsa genom att trycka på den.

Som ni kommer att hålla med, genom att spara nyhetsartiklar för senare läsning kan du hålla kontakten med saker som händer omkring dig och öka din kunskap och förståelse för de saker du verkligen är intresserad av.