Kan du uppdatera flera flikar samtidigt med Google Chrome?

Google Chrome har inte en enda klickmetod för att uppdatera flera flikar samtidigt. dock har du några lösningsalternativ för att uppnå detta. Chrome kan spara öppnade flikar och återställa uppdaterade versioner av dem när du startar om webbläsaren. Den här metoden fungerar bara för ett enda fönster, men att tvinga en krasch utökar denna funktion till flera fönster. Du kan också bokmärka flera sidor för att öppna dem alla på en gång. Det här alternativet ger dig möjlighet att ladda om dem vid efterföljande Chrome-sessioner, även om flikarna inte redan har öppnats.

Spara flikar

Steg 1

Klicka på ikonen markerad med tre korta horisontella staplar, längst upp till höger i webbläsaren och välj sedan "Inställningar".

Steg 2

Klicka på "Fortsätt där jag slutade" i avsnittet Vid start.

Steg 3

Stäng fliken "Inställningar" för att spara dina inställningar.

Steg 4

Klicka och dra flikar för att ordna dem i ett enda fönster.

Starta om webbläsaren. När webbläsaren öppnas igen uppdateras alla flikar.

Tvinga uppdatering av flera Windows

Steg 1

Tryck på "Ctrl-Alt-Esc" för att öppna Windows Aktivitetshanterare.

Steg 2

Klicka på "Google Chrome" i listan över processer och klicka sedan på "Avsluta uppgift." I Windows 7 eller när du visar Windows 8 Aktivitetshanterare med mer information finns den här listan på fliken Processer.

Öppna Google Chrome igen och klicka sedan på "Återställ" i det övre varningsfältet. Alla tidigare öppnade fönster och flikar laddas om.

Bokmärken

Steg 1

Håll "Ctrl" -tangenten och klicka på flera flikar för att välja dem.

Steg 2

Klicka och dra en vald flik nedåt och bort från flikfältet. När du släpper musknappen visas de i ett nytt fönster.

Steg 3

Högerklicka på valfri flik och välj "Bokmärk alla flikar".

Steg 4

Skriv ett namn i fältet Ny mapp och klicka sedan på "Spara".

Steg 5

Högerklicka på valfri flik och välj "Stäng flikar". Alternativt kan du trycka på "Ctrl-W". Du kan också stänga det aktuella fönstret, som för närvarande endast innehåller valda flikar.

Steg 6

Klicka på rullgardinsmenyn "Inställningar" och välj "Bokmärken".

Högerklicka på namnet på den nyligen skapade mappen och klicka på "Öppna alla bokmärken" för att ladda om varje bokmärke. I framtiden behöver du bara utföra detta steg för att ladda om alla tidigare valda flikar.