Hur får jag åtkomst till mitt Nook-konto

The Nook är en e-läsare utvecklad av Barnes & Noble, en bokhandelskedja i USA. Den senaste inkarnationen av Nook har en 3,5-tums färgpekskärm och Wi-Fi. Den kommer också med 2 GB lagringsutrymme, en MP3-spelare och möjligheten att dela e-böcker med andra som har en e-läsare, en smartphone eller en dator. Kontot som låter dig köpa e-böcker och uppdatera din personliga information finns på Barnes & Noble webbplats.

Åtkomst till ditt Nook-konto med en persondator

Öppna din webbläsare och gå till barnesandnoble.com/nook.

Klicka på "Mitt konto", som finns i det övre vänstra hörnet på skärmen. Skriv in e-postadressen och lösenordet som du använde för att skapa kontot och klicka på "Logga in". Om du inte har skapat ett konto ännu kan du göra det genom att klicka på "Skapa ett konto". Du kommer till en ny webbsida där du måste ange din e-postadress, ditt namn, ett lösenord och en säkerhetsfråga. Klicka på "Skapa ett konto och fortsätt" när du är klar.

Välj den del av ditt konto du vill komma åt. I "Kontoinställningar" kan du ändra din personliga information, dina e-postinställningar och dina adresser. I "Anpassa" kan du ändra dina My B&N-inställningar, dina önskelistor och dina butiker. I "Digital Management" kan du komma åt ditt Nook-bibliotek, dina Nook-appar, din Nook-önskelista och dina prenumerationer. I "Hyreshantering" kan du hyra, returnera eller köpa en lärobok.

Åtkomst till ditt Nook-konto med din Nook

Slå på din Nook och klicka på "Web", som finns i menyraden längst ner på skärmen.

Gå till barnesandnoble.com/nook och klicka på "Mitt konto" längst upp till höger på skärmen. Skriv in e-postadressen och lösenordet som du använde för att skapa kontot. Ett tangentbord visas automatiskt på din Nook så att du kan göra detta. Klicka på "Logga in". Du kan skapa ett konto om du inte redan har gjort det genom att följa steg 2 i avsnitt 1. Välj det avsnitt i ditt konto som du vill komma åt.

Registrera din Nook om du inte redan har gjort det så att du kan köpa material. För att registrera, tryck på "Inställningar" på Nooks menyrad längst ner på skärmen och tryck sedan på "Enhet". Du kommer till en ny sida där du måste ange e-postadressen och lösenordet som du använde för att skapa kontot. Tryck på "Skicka". Din Nook registreras nu och du kan köpa e-material via Barnes & Noble.