Hur man ansluter en dator till en Comcast DVR

Den digitala videobandspelaren, eller DVR, är den enhet som tillhandahålls av din digitala kabel-TV-tjänst som låter dig titta på och spela in TV-program. De flesta DVR-apparater kan spela in så mycket som 90 timmars TV-program, inklusive filmer. DVR har ingen inbyggd DVD-brännare för att överföra sparade program från DVR-hårddisken. Anslut din DVR-box till din dator så att du kan spara dina inspelningar på DVD-skivor. Comcast förser kunderna med DVR-inspelaren från Motorola.

Steg 1

Ladda ner CapDVHS-mjukvarudrivrutiner och programvara för streaming av videoinspelning från Video Help. Packa upp och installera programmet. Ladda ner och installera VCL Media Player från Video Lan så att du kan se de inspelade programmen efter att den har överförts till din dator. Skriv ner platsen för filmappen där du sparar filerna.

Steg 2

Anslut din Comcast Motorola DVR till din dator med en IEEE-1394 FireWire-kabel. Anslut FireWire-kabeln till baksidan av DVR. Anslut kabeln till den lilla fyra-stifts FireWire-porten på datorns baksida. Vänta tills Windows känner igen att ny maskinvara har anslutits till din dator.

Steg 3

Avbryt Windows-anslutningsguiden för hårdvara varje gång den öppnas så att du kan installera nödvändiga drivrutiner manuellt. Öppna Windows Enhetshanterare genom att klicka på "Den här datorn" och sedan välja "egenskaper". Klicka på "Enhetshanteraren" och klicka sedan på "Maskinvarufliken".

Steg 4

Högerklicka på det gula frågetecknet över den första enheten som anges som "AV / C-panel" och välj "Uppdatera drivrutin." Välj alternativet "Installera från en lista eller specifik plats" när Windows-maskinvaruuppdateringsfönstret öppnas den här gången. Klicka på "Nästa".

Steg 5

Välj alternativet "Inkludera denna plats i sökningen" i Windows hårdvaruuppdateringsguide. Klicka på "Bläddra" och öppna mappen där du sparade filerna från nedladdningen av drivrutinen för CapDVHS-programvaran. Klicka på "Nästa" när du har valt rätt mapp och ignorera alla varningar som dyker upp.

Steg 6

Klicka på "Fortsätt ändå", som fortsätter att installera drivrutinerna så att din dator kan känna igen din Comcast DVR. Upprepa processen från steg 3 för enheten "AV / C Tuner" i fönstret Enhetshanteraren. Inaktivera eventuella återstående varningar om "okänd enhet" i fönstret Enhetshanteraren.

Kör CapDVHS-programmet och välj "Inställningsflik". Välj eller skapa en filmapp där sparade videofiler lagras på din dator. Ställ in filer som ska sparas med tillägget ".ts." Spela in program med din Comcast DVR-fjärrkontroll genom att välja "Spela in", som nu skickar program till din dator för inspelning. Öppna VCL Media Player för att spela .ts-filer som sparats från din Comcast DVR.