Hur man laddar ner min kabelbox

Vissa kabelboxar har en DVR-funktion som spelar in och sparar dina favoritprogram. Även med DVR är du begränsad till de timmar av programmering du kan lagra. Du kan flytta din favoritprogrammering från DVR till din dator, eller fånga live programmering från din kabelbox. När innehållet har hämtats på din dator kan du visa det, redigera det eller till och med bränna det på en skiva för att titta senare.

Förare

Steg 1

Ladda ner och installera kabelboxdrivrutinerna på din dator. Förare varierar per låda. Besök kabelföretagets eller tillverkarens webbplats och sök i supportavsnittet efter drivrutinerna. Välj "Ja" för att ladda ner drivrutinen till datorn. Klicka på drivrutinsfilen för nedladdning och följ anvisningarna för att installera den på datorn.

Steg 2

Sätt i en Fireware-kabel i matchande port på kabelboxen. Anslut den andra änden till datorns Firewire-port. Se till att kabelboxen fortfarande är ansluten till TV: n. Om det behövs, ordna datorn så att den är närmare TV: n.

Steg 3

Välj "Leta upp och installera drivrutinsprogramvara" i guiden Ny maskinvara hittades i Windows Vista eller 7. Klicka sedan på "Nästa".

Steg 4

Klicka på "Sök inte online" när du uppmanas att söka efter ny drivrutinsprogramvara.

Steg 5

Klicka på "Bläddra i min dator efter drivrutinsprogramvara (avancerad)." Klicka på "Bläddra" -knappen och öppna mappen som innehåller drivrutinsfilerna och klicka sedan på "OK". Markera rutan bredvid "Inkludera undermappar" och klicka på "Nästa".

Välj "Installera drivrutin ändå" på Windows säkerhetssida. Klicka på "Slutför" när du uppmanas att göra det.

Fånga

Steg 1

Starta fångstmjukvaran på din dator. Om du inte har ett program installerat som spelar in videostreaming via en Firewire-kabel installerar du ett program som Windows Live Movie Maker, CapDVD-VHS eller Final Cut Pro på datorn.

Steg 2

Slå på kabelboxen, datorn och TV: n.

Steg 3

Välj den anslutna kabelboxen som fångsenhet i programvarugränssnittet och se till att enhetens kontroll är inställd på Firewire NTSC.

Steg 4

Vänd dig till programmet du vill ladda ner på TV: n med kabelfjärrkontrollen. Tryck på play."

Tryck på "Spela in" -knappen i programvaran för att fånga den och tryck på "Stopp" för att avsluta inspelningen. Spara inspelningsfilen när du uppmanas till det. Programmet har nu laddats ner från kabelboxen till datorn.