Hur man hittar profilerna för Yahoo-medlemmar (3 steg)

Yahoo har en online-community som heter Yahoo Pulse. Du kan använda webbplatsen för att skicka meddelanden till vänner eller skapa dina egna omedelbara uppdateringar i din profil. Dessutom låter det dig söka efter medlemmar baserat på namn, e-postadress, plats, skolnamn eller jobbnamn. Om du behöver hitta en medlem men inte känner till personens Yahoo-skärmnamn kan du använda Pulses sökalternativ för att hitta medlemmen.

Steg 1

Besök Yahoo Pulse Community-sidan (se Resurser) och klicka på "Logga in" till vänster på sidan. Ange din inloggningsinformation och klicka på "Logga in".

Steg 2

Klicka på "Hitta personer" under Yahoo Pulse-logotypen och ange ett namn, e-postadress eller nyckelord för den användare du vill hitta. Klicka på förstoringsglasikonen för att utföra din sökning och visa resultat.

Klicka på ett resultat som visas för att visa medlemmens profil. Klicka på "Avancerat" under sökrutan om du vill filtrera dina sökresultat efter plats, namn, skola eller arbetsnamn. Klicka på "Sök" igen för att visa de filtrerade resultaten.