Hur man gör dina egna subliminer

Det mänskliga sinnet registrerar och reagerar omedvetet på alla slags sinnedata som det undermedvetna förbiser. Det finns hundratals subliminala ljudprogram på marknaden idag, men det är ganska enkelt att göra dina egna subliminala ljud med gratis inspelningsprogram för flera spår. Viss forskning tyder på att subliminala meddelanden inbäddade i en ljudfil kan plantera kraftfulla förslag i ditt undermedvetna. Dessa ljud inkluderar olika bekräftelser som är dolda i ljudet vid låga volymer, ibland snabbare eller spelas bakåt.

Hur man gör dina egna subliminer

Skriv dina bekräftelser. Det här bör handla om ett dussin korta uttalanden om de nya attityder du vill internalisera.

Hur man gör dina egna subliminer

Spela in dina bekräftelser. Öppna din inspelningsprogramvara för flera spår och spela in dig själv och läs bekräftelserna med en tydlig, medveten och orolig röst. Ditt bekräftelsesspår ska vara cirka 25 sekunder långt vid denna tidpunkt.

Importera din MP3-musikfil till din inspelningsprogramvara som ett nytt spår.

Ställ in ljudnivån på bekräftelsesspåret ner till cirka -17,3 db. Detta borde göra bekräftelserna knappt hörbara.

Kopiera ljudbekräftelseavdelningen och klistra in flera kopior av den i bekräftelsespåret, så att bekräftelserna upprepas genom hela musikfilen. Visuellt betyder detta att fältet som representerar bekräftelsesspåret kommer att vara nästan lika långt som fältet som representerar musikspåret.

Kopiera ljudspåren och klistra in det som ett nytt spår.

Välj hela andra bekräftelsesspåret.

Omvänd det andra bekräftelsesspåret genom att välja ”Omvänd” i Effekt-menyn.

Exportera projektet som en ny MP3-fil.

Tips

De mest effektiva subliminala bekräftelserna är positiva uttalanden i första personen, nutid. Till exempel istället för att säga "Du kommer att sluta fördröja", säg "Jag gör det nu." Var noga med att lyssna på ditt subliminala ljud minst en gång om dagen med hörlurar. Det kan ta några dagar innan du börjar märka resultat i din attityd. Om din ljudredigeringsprogramvara stöder looping kan du helt enkelt loopa ditt bekräftelsespår snarare än att göra flera klister. Du kan också ladda ner eller spela in ett binauralt beat-spår och lägga till det som ett fjärde spår till ditt subliminala ljud för att göra det ännu mer effektivt. Genom att snabba tempot på bekräftelsesspåret kan du bädda in ännu fler repetitioner av bekräftelserna i det subliminala ljudet.

Varningar

Om du planerar att dela din sublimina MP3 med andra, se till att ditt musikspår inte omfattas av upphovsrättslagar. Att använda musik som uttryckligen erbjuds för royaltyfri användning är det säkraste sättet att gå. Även om ditt medvetna sinne kanske förstår ett negativt uttalande som ”Jag kommer inte att äta för mycket”, som en positiv förändring, tenderar ditt undermedvetna att hålla fast vid den emotionella negativiteten. Detta förstärker bara de negativa känslor du förmodligen redan har om dig själv. Återställ istället bekräftelsen som positivt: "Jag känner mig snabbt nöjd när jag äter."

Objekt du behöver

  • Papper

  • Penna

  • Dator med ljudkort

  • Mikrofon

  • Multitrack inspelningsprogramvara (t.ex. Audacity, Sony Acid, etc.)

  • Musik MP3-fil

  • Hörlurar