Vad är skillnaden mellan ringsignaler och ringsignaler?

Ringsignaler är de ljud som din telefon ger när du får ett inkommande samtal eller en varning. Kortare ljud signalerar vanligtvis ett textmeddelande, e-post eller röstmeddelande. Längre ringsignaler, som musik eller hemlagat ljud, används vanligtvis för samtal.

Ringback-toner erbjuder ett personligt ljud som andra hör när de ringer till din mobiltelefon. Trådlösa operatörer, såsom Verizon Wireless, T-Mobile och AT&T, erbjuder onlinemediebutiker och mobiltelefonapplikationer för att bläddra bland nedladdningsbara ringsignaler.

Återuppringningstoner för trådlös leverantör

Återuppringningar ersätter de standardljud som andra hör när de ringer till dig. Verizon Wireless erbjuder möjligheten att ange specifik ringback-musik baserat på den som ringer, veckodag eller tid på dagen. En standardåterställning kan också ställas in för alla som ringer. De flesta användare väljer en låt som uttrycker deras personlighet och kan skapa konversation. Eftersom den här musiken erbjuds och värd av din trådlösa operatör kan du inte skapa dina egna ringsignaler.

Besök webbplatsen för din trådlösa operatör eller kolla de nedladdningsbara applikationerna för din mobiltelefon för att förhandsgranska och köpa ett återställningsval. Bestäm om det finns andra kostnader, till exempel en månatlig prenumerationsavgift för tjänsten.

Trådlösa leverantörs ringsignaler

Mobiltelefoner är vanligtvis inställda på en standard ringsignal när de köps. Trådlösa leverantörer erbjuder andra ringsignaler på telefon och nedladdning, men de flesta kan kräva ett engångsköp. Använd telefonens applikationer eller gå online för att bläddra bland markeringen.

Tredjeparts ringsignaler

Tredjepartswebbplatser, som PhoneZoo.com och Myxer.com, erbjuder en onlinekatalog med ringsignaler som antingen är gratis eller kräver en liten avgift. Förhandsgranska ringsignalerna och ange ditt mobilnummer för att ta emot ringsignalen som en bilaga till ett textmeddelande.

Hemlagade ringsignaler

De flesta mobiltelefoner har en inspelare som kan användas för att skapa ljud för ringsignaler. En MP3-fil på din dator kan också redigeras för att markera din dryck via ett gratis ljudprogram, till exempel Audacity eller Windows Sound Recorder. Skicka dessa filer till dig själv eller en annan person som en bilaga till ett textmeddelande och ange det mottagna ljudet som en ringsignal med hjälp av alternativmenyn.