Hur man spelar musik från en iPhone på datorn via Bluetooth

Din iPhone fungerar också som en personlig ljudspelare och kan överföra musik till din dator via en stabil Bluetooth-anslutning. Om du har ett högtalarsystem anslutet till din dator kan du njuta av en lyssningsupplevelse som konkurrerar med många stereosystem. Även om iPhone har Bluetooth-funktion krävs programvara från tredje part för att överföra och spela upp ditt ljud.

Steg 1

Ladda ner och installera Bluetooth-programvara efter eget val. Några alternativ inkluderar Bluesoleil, Broadcom och Stonestreet. För att kunna använda den fullständiga versionen av varje program krävs köp. Starta om datorn efter installation om du uppmanas till det.

Steg 2

Anslut din Bluetooth-adapter, även kallad en dongel, till datorns USB-port om din dator inte har inbyggd Bluetooth-funktion.

Steg 3

Öppna din Bluetooth-programvara. Välj "Bluetooth" och sedan "Inställningar" i det övre verktygsfältet. Om det inte finns någon "Bluetooth" -flik, tryck på "Ctrl-P".

Steg 4

Ändra alternativet "Enhetstyp" till "Headset" med hjälp av rullgardinsmenyn. Klicka på "OK". Klicka på "Ljud" i det övre eller vänstra verktygsfältet. I Bluesoleil representeras detta alternativ av ett par hörlurar.

Steg 5

Välj fliken "Egenskaper" och avmarkera alternativet "Använd säker anslutning".

Steg 6

Tryck på ikonen "Inställningar" på din iPhones startskärm. Tryck på "Allmänt" och sedan på "Bluetooth". Flytta skjutreglaget till "ON" -läget.

Steg 7

Tryck på namnet på din dator när din iPhone upptäcker det via Bluetooth. Ange koden "0000", "1234" eller någon annan önskad PIN-kod när du uppmanas till det. Ange samma kod när din dator uppmanar dig.

Steg 8

Leta upp iPhone-ikonen i din Bluetooth-programvara. Högerklicka på namnet eller ikonen och välj "Get Services" och sedan "Get Name". Detta betecknar din iPhone med namnet du har gett den.

Steg 9

Välj "Ja" från behörighetsprompten som visas i programvaran. Markera alternativet "Gör alltid detta ..." innan du accepterar.

Öppna iTunes på din iPhone och spela önskat ljudspår.