Kan du sätta en länk på Instagram?

Du kan inte lägga till en länk till bilder och videor du lägger på Instagram, men du kan lägga till en länk till din Instagram-profil. Du kan länka till Facebook, Twitter eller din personliga webbplats. Dessutom är länkar som är infogade i textningsrutan giltiga när du delar dina foton och videor på Facebook, Twitter, Tumblr och Flickr. Var försiktig med vad du länkar till med hjälp av Instagram; du kan bryta mot Instagrams användarvillkor och få ditt konto avstängt eller förbjudet.

Lägg till en länk till din Instagram-profil

Starta Instagram-appen på din enhet och tryck sedan på "Profil" -knappen i appens nedre högra hörn.

Tryck på "Redigera din profil" och tryck sedan på fältet "Webbplats".

Skriv eller klistra in länken i rutan Webbplats och tryck sedan på knappen "Spara" längst ner på sidan. Länken visas omedelbart i din profil.

Lägg till länkar till Facebook-inlägg

Starta Instagram-appen, tryck på knappen "Kamera" och ta en bild.

Tryck på pilknappen och tryck sedan på de tjänster du vill dela fotot med - Facebook, Twitter, Tumblr eller Flickr.

Tryck på rutan "Lägg till en bildtext" och skriv eller klistra in länken i textruta. Det är inte nödvändigt att inkludera "http: //" -delen av länken.

Tryck på kryssmarkeringsknappen för att lägga upp bilden tillsammans med länken till de valda sociala nätverkstjänsterna.

Varningar

Informationen i denna artikel gäller Instagram 5.0.2 för iOS och Android. Procedurer kan variera något eller markant med andra versioner eller produkter.