Hur du exporterar dina AOL-e-postmeddelanden

Eftersom det var en av de första stora internetleverantörerna och e-postleverantörerna har miljoner användare över hela världen en AOL-e-postadress. Om du är trött på att logga in på ditt AOL-konto för att kontrollera din e-post finns det ett antal stationära e-postprogram som låter dig exportera e-postmeddelanden från din e-postleverantör, till exempel AOL, och visa dem i skrivbordsprogrammet själv. Om du har ett AOL-e-postkonto och du vill exportera dina AOL-e-postmeddelanden till ett e-postprogram på skrivbordet som Outlook eller Thunderbird kan du göra det i några enkla steg.

Öppna datorns webbläsare och navigera till AOL Mail-inloggningssidan. Skriv din AOL-e-postadress och lösenord i de angivna utrymmena och klicka på "Logga in" -knappen för att logga in på ditt AOL Mail-konto.

Klicka på länken "Inställningar" följt av alternativet "IMAP och POP". Skriv ner informationen under rubriken "Information om IMAP-inställning", inklusive din e-postadress, IMAP-användarnamn, server för inkommande e-post, utgående SMTP-serveradress, SMTP-användarnamn och SMTP-lösenord.

Dubbelklicka på ikonen för skrivbordsapplikationen för att starta applikationen. Klicka på knappen "Lägg till konto" i e-postapplikationsfönstret för att lägga till ett nytt konto.

Ange IMAP-installationsinformationen som du skrev ned i steg 2 i de angivna utrymmena.

Följ instruktionerna på skärmen för att konfigurera IMAP-kontot. Denna process kan variera något beroende på vilken e-postapplikation du använder, så se hjälpdokumentationen som medföljde ditt program om du har några frågor. När IMAP-kontoinställningsprocessen är klar exporteras dina AOL-e-postmeddelanden till e-postapplikationens server och kan visas i e-postprogrammet.