Hur man hittar gamla Craigslist-kontaktannonser (4 steg)

Om du skriver en personlig annons för Craigslist och kommer ihåg att du har läst en annons från någon annan som du vill kopiera och ändra, kan du använda Wayback Machine för att hämta arkiverade versioner av Craigslists webbplats och hitta den gamla Craigslist-kontaktannonsen. Men planera inte att svara på gamla kontaktannonser via den arkiverade webbplatsen. När en annons inte längre är aktiv skickar inte den associerade Craigslist-e-postadressen ditt svar till annonsens författare.

Steg 1

Identifiera webbadressen till din lokala Craigslist-webbplats som "http://cleveland.craigslist.org/." Uppskatta det ungefärliga datumet för Craigslist kontaktannonser du vill hitta.

Steg 2

Navigera till Wayback Machine-internetarkivet. Skriv in den lokala webbadressen till Craigslist i sökrutan och välj "Ta mig tillbaka".

Steg 3

Välj datum från kalendern som är närmast det datum du kommer ihåg att du läste kontaktannonserna du letade efter och som har en blå cirkel som indikerar att det finns en arkiverad version tillgänglig. Håll muspekaren över datumet och välj en tid på dagen om det finns flera arkiverade versioner för ett enda datum.

Bläddra ögonblicksbilden av Craigslist-webbplatsen med datum och tid du valt. Navigera till kontaktannonsavsnittet och leta reda på den gamla annonsen du vill hitta.