Hur får jag Apple iPhone-hörlurar att arbeta på TeamSpeak

Till skillnad från många dedikerade spelheadset har iPhone-hörlurar ett enda uttag för ljudingång och utgång. När du ställer in TeamSpeak 3 kan du behöva vidta extra steg för att din dator ska känna igen den här unika kombinationen av mikrofon och hörlurshögtalare. Dina inställningar för TeamSpeak 3 eller operativsystem kan behöva ändras innan du använder Apple-headsetet.

Använd installationsguiden

När du har installerat TeamSpeak 3 ansluter du ditt Apple-headset till datorns hörlursuttag. När du startar programmet för första gången visas ett fönster för installationsguiden. Klicka på "Nästa" och skriv in ett anpassat smeknamn för andra chattanvändare att se. Klicka på "Nästa" och välj en metod för att sätta på din mikrofon. Alternativet "Röstaktivering" aktiverar automatiskt din mikrofon när tal upptäcks. "Push-to-Talk" aktiverar din mikrofon när du trycker och håller ned en snabbtangent efter eget val. Välj en metod och tryck på "Nästa". Följ guiden och tala i headsetmikrofonen. Den visuella ljudindikatorn ska röra sig. Om det inte gör det, fortsätt genom installationsguiden och fortsätt till följande felsökningssteg.

Mac-ljudinställningar

Avsluta TeamSpeak 3-applikationen och starta Systeminställningar på din Mac. Klicka på "Ljud" och besök fliken "Output". Den markerade enheten ska vara "Hörlurar." Klicka sedan på fliken "Input". Den markerade enheten ska vara "Extern mikrofon." Tala in i din Apple-headsetmikrofon så kommer den visuella ingångsnivån att stiga. Kontrollera utmatningsvolymen för att se till att den inte är avstängd.

PC-ljudinställningar

Avsluta Team Speak 3 om installationsguiden inte känner igen ditt Apple iPhone-headset. Gå till Start-menyn i Windows, klicka på "Kontrollpanelen" och öppna sedan "Ljud". Klicka på "Inspelning" och se till att "Mikrofon, standardenhet" är valt.

Testa din mikrofon genom att klicka på "Egenskaper", välj fliken "Lyssna" och markera "Lyssna på den här enheten." När du klickar på "Apply" bör du kunna höra din röst genom mikrofonen. Eftersom detta bara är ett test, avmarkera "Lyssna på den här enheten" och tryck på "Apply" när du är klar. Starta om Team Team 3.

Testa TeamSpeak

När du har ändrat datorns ljudinställningar startar du TeamSpeak 3 igen och navigerar till menyn "Inställningar". Klicka på "Capture" och tryck på "Begin Test." Om du har aktiverat "Push-To-Talk", var noga med att hålla ner rätt snabbtangent innan du pratar in i mikrofonen. Den visuella ljudmätaren ska nu röra sig enligt din röstnivå.