Hur man skickar en rop för att gilla bilder på Instagram

Ett bra förhållande mellan likes och följare kan höja din Instagram-profil genom att visa att dina följare är aktivt engagerade i din aktivitet. Att uppmuntra dina följare att gilla dina bilder genom att erbjuda utrop kan vara svårt, eftersom Instagram-gillar är anonyma. Du kan bara vara säker på att en följare gillade ditt foto genom att begära en video eller foto av henne genom att klicka på knappen.

Begär bevis och ett användarnamn

Be dina följare att skicka foto- eller videobevis via e-post eller ladda upp dem till sina Instagram-konton. För att skicka ett utrop i gengäld, ta en skärmdump av en följares Instagram-profil och ladda upp den till ditt konto. På en iOS-enhet sparar du en skärmdump i din kamerarulle genom att trycka på "Power" och "Sleep" samtidigt. På en Android-enhet med programversion 4.0 eller senare sparar du en skärmdump i ditt Galleri-program genom att trycka på "Volym ned" och "Ström" -knapparna samtidigt.

Ladda upp en skärmdump till Instagram

Öppna Instagram på din enhet, välj fliken "Kamera" och tryck sedan på ikonen "Bläddra" för att välja en bild från din enhet. Bilden visas i rutvyn och du kan beskära den övre delen genom att skjuta bilden till rätt position. Instagram beskär bilden till en kvadrat när den laddas upp, så bara den övre delen återstår. Tryck på "Nästa" och välj sedan "Klar" för att ladda upp bilden till ditt konto.