Hur låser du upp Windows Live Mail

Microsoft kan blockera ett Windows Live Mail-konto av flera anledningar, inklusive misstänkt bedräglig aktivitet, ange ett felaktigt lösenord för många gånger eller ett problem i Microsofts ände. När du har verifierat din kontoinformation antingen genom att använda Microsofts automatiska kontoåterställning eller prata med kundsupport, bör Microsoft låsa upp kontot. Inget e-postmeddelande går förlorat om ditt konto är låst.

Lås upp ditt Windows Live-konto

Om ditt Windows Live-konto blockerades på grund av misstänkt bedräglig aktivitet, logga in med ditt nuvarande användarnamn och lösenord och följ anvisningarna på skärmen för att avblockera kontot. Om ditt konto är låst eftersom du har angett ditt lösenord fel ett antal gånger, klicka på "Kan du inte komma åt ditt konto?" länk från inloggningsskärmen. Du måste ange din e-postadress och skriva in den verifieringskod som visas för att fortsätta. Om du har en mobiltelefon kan du välja att Microsoft ska skicka en kod på enheten för att ange som låser upp ditt konto.

Andra upplåsningsalternativ

Om du inte har tillgång till en mobiltelefon eller numret som anges i ditt konto kan du fylla i ett formulär för att verifiera att kontot är ditt. Formuläret frågar efter ditt namn, födelsedatum, land, säkerhetsfrågor, lösenord du har använt tidigare, ämnen för nyligen skickade e-postmeddelanden, mappnamn du har skapat och faktureringsinformationen. Ange så mycket information du kan och klicka på "Skicka" längst ner på skärmen. Om du har angett informationen korrekt kommer Microsoft att svara inom 24 timmar med instruktioner för att låsa upp kontot.