Hur man tittar på en film på en iPad ansluten till en VIZIO platt skärm

Att titta på videor på iPad är roligt, men den lilla skärmstorleken kan göra det svårt att dela dessa videor med vänner. Genom att ansluta din iPad till din Vizio TV kan du dock dela på ett stort sätt och replikera den biografupplevelsen med dina iTunes-videor. Det finns några sätt att titta på iPad-videor på Vizio, som alla kräver köp av tillbehör.

Apple TV

Apple TV är Apples högupplösta strömmande enhet för alla iOS-enheter. Apple TV kan anslutas till din TV via HDMI och läggas till i ditt hemnätverk via Wi-Fi eller Ethernet. Allt du behöver göra efter det är att sätta på allt och ställa in din iPad för att skicka video till Apple TV via AirPlay. Förutom att strömma innehåll från dina iOS-enheter kan Apple TV spela iTunes-innehåll via Home Sharing och har tillgång till andra streamingtjänster som Netflix, Hulu Plus och HBO Go.

Lightning Digital AV-adapter

Om du vill ha billigare och mer direkt lösning kan du också använda Lightning digital AV-adapter. Denna kabel ansluts till din iPad Lightning-port och slutar med en HDMI-port, så att du kan ansluta din iPad till din Vizio direkt. Eftersom HDMI både är ett ljud- och videomedium kan du få bild och ljud från en enda kabel.

Lightning toVGA-adapter

Om alla dina Vizios HDMI-portar är upptagna eller på annat sätt inte tillgängliga kan du istället investera i en blixt till VGA-adapterkabel. Detta analoga videoformat producerar inte samma högupplösta bild som en HDMI-kabel, men är ett bra alternativ. VGA stöder endast bild, vilket innebär att du måste ansluta din iPad till ett kompatibelt ljudsystem med en 3,5 mm-hane-till-hane-kabel eller annan kompatibel kabel med minst en 3,5 mm-kontakt. Inte alla modeller av Vizio stöder VGA, se din ägarmanual för information om din TV.

Överväganden

I alla fall är det enda sättet att ansluta din iPad till din Vizio att köpa ett kringutrustning. Du måste också köpa ytterligare kablar för att ansluta dina enheter: varken Apple TV eller den digitala AV-kabeln inkluderar HDMI-kablar och Lightning till VGA-kabeln innehåller inte en VGA-kabel eller en ljudkabel.