Jag har glömt min säkerhetsfråga för mitt Yahoo Mail-konto

Om du har glömt både ditt Yahoo Mail-lösenord och svaret på din säkerhetsfråga kan du återställa ditt lösenord och logga in på ditt konto antingen med Yahoo Password Helper-verktyget eller genom att skicka en begäran om lösenordsåterställning till Yahoos kundtjänstteam.

Yahoo Password Helper

Yahoo Password Helper är ett onlineverktyg som låter dig återställa ditt lösenord genom att skicka en kod till antingen mobilnummer eller alternativ e-postadress som är kopplad till ditt konto.

Varningar

Du kan inte använda Yahoo Password Helper-verktyget om du inte angav en alternativ e-postadress eller ett mobilnummer när du skapade ditt konto.

Besök Yahoo Password Helper-sidan, välj Jag har ett problem med mitt lösenord... och klicka på Nästa för att gå vidare till nästa sida.

Ange dina Yahoo id och klicka Nästa.

Tips

Ditt Yahoo-ID är vanligtvis den del av din Yahoo Mail-adress som ligger före symbolen @. Till exempel skulle Yahoo ID för e-postadressen [email protected] vara johndoe.

Jag har glömt min säkerhetsfråga för mitt Yahoo Mail-konto

Välj antingen din alternativ email-adress eller mobilnummer - beroende på vart du vill att Yahoo ska skicka verifieringskoden - och klicka Nästa.

Jag har glömt min säkerhetsfråga för mitt Yahoo Mail-konto

Gå in i säkerhetskod Yahoo skickades till ditt mobilnummer på nästa skärm och klicka Nästa. Alternativt, om du valde att ta emot koden via e-post, klicka på länken i meddelandet som Yahoo skickade dig. Följ instruktionerna på skärmen för att återställa lösenordet.

Kontaktformulär

Skicka en supportförfrågan till Yahoos kundsupportteam genom att fylla i ett onlineformulär.

Besök Yahoo Help-webbplatsen och välj Lösenord och inloggning från listan med ämnen.

Lär dig hur du återställer ditt Yahoo-lösenord och loggar in på ditt konto om du har glömt både lösenordet och svaret på din säkerhetsfråga.

Välj Ej möjligt att logga in från listan med underämnen, ange din Yahoo id i fältet och klicka på Skicka in knapp.

Yahoo-lösenord, Yahoo-konto, Yahoo-inloggning

Klicka på E-post ikon.

Jag har glömt min säkerhetsfråga för mitt Yahoo Mail-konto

Fyll i form och klicka på Skapa begäran knapp. Vänta på att Yahoos supportteam granskar din begäran och skickar ett e-postmeddelande med ytterligare instruktioner.

Tips

Stiga på Okänd i Säkerhets svar fält och - om du inte kommer ihåg själva frågan - i Säkerhetsfråga fält också.

Jag har glömt min säkerhetsfråga för mitt Yahoo Mail-konto