Placera text bredvid en YouTube-video i WordPress

Även om WordPress låter dig infoga YouTube-videor via HTML-inbäddningskoder under skapandet av inlägg, visas alla videoklipp när de publiceras i mitten av skärmen, vilket gör att tomma utrymmen blir ogiltiga för text på båda sidor. Du kan dock använda detta utrymme genom att låta texten visas antingen till vänster eller till höger om en inbäddad YouTube-video. För att åstadkomma detta, redigera ditt inlägg för att placera HTML-flottörkoder som omger inbäddningskoden.

Logga in på din WordPress-instrumentpanel, klicka på "Min blogg" och klicka sedan på "Inlägg" under en tillgänglig blogg.

Klicka på länken "Redigera" under ett inlägg och klicka sedan på fliken "Text" på redigeringsskärmen för inlägg.

Leta reda på HTML-inbäddningskoden för YouTube-videon. För att flyta YouTube-videon till vänster och få texten att visas till höger, lägg till

strax före inbäddningskoden och
i slutet av inbäddningskoden. För att flyta YouTube-videon till höger och få texten att visas till vänster, lägg till
till början av inbäddningskoden istället. Upprepa för andra YouTube-inbäddningskoder i inlägget.

Klicka på "Uppdatera" under avsnittet Publicera. Klicka på "Förhandsgranska ändringar" för att verifiera att texten har dykt upp bredvid videon.

Tips

För att omedelbart lokalisera YouTube-inbäddningskoder i ett inlägg, tryck på "Ctrl-F" och skriv in "www.youtube.com" (utan citat). Bädda in koder omges vanligtvis av hakparenteser och ser ungefär ut som "[youtube = http: //www.youtube.com/watch? & W = 560 & h = 315].

Du kan också utföra den här uppgiften under skapandet av inlägget.

Varningar

Avstå från att lämna något avstånd mellan flottörkoden och YouTube-inbäddningskoden.