Kan jag göra min LinkedIn synlig endast för anslutningar?

Linkedin är en webbplats för sociala nätverk som används av yrkesverksamma för att få kontakt med kollegor, tidigare arbetsgivare och förhoppningsvis framtida arbetsgivare. När du skapar en Linkedin-profil görs den som standard tillgänglig för sökmotorer och är synlig på webben. Med de inbyggda sekretessinställningarna för Linkedin kan du ställa in din offentliga profil så att den är "dold" eller endast synlig för anslutningar. Du kan också justera andra inställningar i ditt Linkedin-konto för att hålla alla typer av Linkedin-aktiviteter privata.

Steg 1

Logga in på ditt Linkedin-konto. Klicka på ditt namn i menyn och välj "Inställningar" i listrutan. Klicka på fliken "Profil" för att öppna menyn för profilinställningar och klicka på länken "Redigera din offentliga profil".

Steg 2

Klicka för att välja alternativet "Gör min offentliga profil synlig för ingen". Klicka på knappen "Tillbaka till inställningar" för att återgå till menyn Inställningar.

Steg 3

Klicka på "Välj vem som kan se ditt aktivitetsflöde." Välj "Dina anslutningar" i listrutan. Klicka på "Spara ändringar."

Steg 4

Klicka på länken "Ändra ditt profilfoto och synlighet" i menyn Inställningar.

Välj alternativknappen för "Mina anslutningar" under "Förutom användare som jag meddelar, är mitt profilfoto synligt för" -menyn. Klicka på "Spara ändringar" för att göra dina ändringar.