Kan du sparka människor ur din Facebook-grupp?

Om du skapade en Facebook-grupp listas du automatiskt som gruppens administratör, vilket innebär att du kan ta bort personer från gruppen när du vill. Om någon ständigt motsätter sig gruppregler och regler, som att lägga upp innehåll som inte stämmer överens med gruppens motiv, kan det vara nödvändigt att sparka ut personen ur gruppen. När du tar bort personer från en grupp kan du också förbjuda dem helt om du inte vill att de ska stöta på gruppen igen.

Steg 1

Öppna din Facebook-grupp och klicka på fliken "Om" för att visa gruppmedlemmar. Klicka på rullgardinsmenyn bredvid rutan "Hitta en medlem" och klicka på "Alla medlemmar" för att visa alla gruppmedlemmar.

Steg 2

Bläddra igenom listan och klicka på kugghjulsmenyn under medlemmen för att ta bort. Klicka på länken "Ta bort från grupp" från popup-menyn som öppnas.

Markera kryssrutan "Förbjuda permanent" i rutan Ta bort bekräftelse om du vill förbjuda medlemmen från gruppen. Om du förbjuder en medlem från en grupp kommer han inte att hitta den i en sökning eller i hans nyhetsflöde. Om du inte förbjuder en medlem kan hon begära att gå med i gruppen igen om hon vill. Klicka på "Bekräfta" -knappen för att sparka ut medlemmen.