Kan du använda DirecTV DVR för Netflix?

Med Direct TV: s DVR-tjänst (digital videoinspelare) behöver abonnenterna aldrig missa något program som sänds på Direct TV. DVR fungerar som en hårddisk i kombination med en videobandspelare. Den spelar in video som kan spelas upp när som helst, så länge det finns tillräckligt med utrymme på DVR: ns hårddisk. Netflix erbjuder en annan metod för att se en enorm mängd videoinnehåll. Vissa användare av båda tjänsterna kanske undrar hur man kombinerar de två videokällorna.

Netflix DVD-tjänst

Kan du använda DirecTV DVR för Netflix?

Netflix blev ett populärt fordon för att hyra DVD-skivor utan att gå till videobutiken. Den ursprungliga Netflix-modellen levererade DVD-skivor till användarnas hem mot en avgift. Månadsavgiften varierade beroende på hur många DVD-skivor användarna valde att ha när som helst. Användare ordnade DVD-titlar i en kö på Netflix-webbplatsen. Nästa högst rankade titel i kön skulle skickas till en Netflix-kund så snart användaren returnerade en DVD till Netflix via e-post. Netflix tillät kunder att hålla DVD-skivor på obestämd tid, utan försenade avgifter, så länge användarna förblev betalande Netflix-kunder.

Netflix strömmande video

Netflix erbjuder fortfarande obegränsad DVD-uthyrning via post till betalande kunder, men dess streamingtjänst är en stor komplimang till den vanliga original-DVD-tjänsten. Användare kan direkt strömma videor från Netflix till sina datorer. Många andra enheter som kan ansluta till Internet kan också strömma Netflix-filmer, inklusive flera spelkonsoler, Internet-klar DVD-spelare, Internet-redo-TV och olika märken av DVR.

Direkt TV-DVR

De flesta kabel- och satellitleverantörer erbjuder sina egna DVR-enheter. Direkt-TV tar ut en extra avgift för en DVR-kompatibel mottagare. Direkt-TV-användare kan programmera sina DVR-apparater med en direkt-TV-fjärrkontroll eller med Direct TV: s online-schemaläggningstjänst.

Varför inte kombinera de två?

Så varför inte använda en Direct TV DVR för att spela in strömmande filmer eller till och med DVD-skivor från Netflix? Anledningen är att det inte går att göra. Att kopiera hyrda videor är emot lagen. Oavsett hur Netflix levererar video är det fortfarande en uthyrningstjänst. Användare äger inte videoinnehållet och kan inte kopiera det. Det är inte heller möjligt med DVR-gränssnitt för direkt-TV att spela in annat än programmering som ingår i en betaltjänst för direkt-TV-abonnenter. DVR spelar bara in program som visas i Direct TV: s programmeringsguide. Varken streaming Netflix-video eller DVD-skivor visas i programmeringsguiden.

Vad är poängen ändå?

Användare kan titta på program inspelade på en Direct TV DVR ett oändligt antal gånger. På samma sätt kan Netflix-användare streama videor om och om igen eller behålla DVD-skivor på obestämd tid utan extra kostnader. Vad skulle vara det praktiska syftet med att spela in video som du redan kunde titta på när som helst, så många gånger du ville? DVR-skivor har också en begränsad mängd utrymme, så inspelning av Netflix-innehåll skulle slösa bort hårddiskutrymme som kan användas för direkt-TV-programmering.