Så här lägger du till fler språk i en Samsung Galaxy Note

Till skillnad från vissa äldre mobila enheter, som krävde ytterligare nedladdningar för att komplettera de begränsade fabriksinstallerade språken, kommer din Samsung Galaxy Note 3 med ett brett utbud av system- och tangentbordsspråk. Även om det ursprungligen är inställt på moderspråket i det land där det köps, kan anpassning av enhetens språkinställningar göra kommunikationen effektivare för dig, oavsett var du bor. Denna omfattande lista över språkinställningar kan nås och ändras med huvudmenyn "Språk och inmatning".

Steg 1

Navigera till mappen Apps och tryck på "Inställningar". Alternativt kan du svepa nedåt i meddelandefältet och trycka på kugghjulsikonen.

Steg 2

Tryck på fliken "Kontroller" och sedan på "Språk och inmatning".

Steg 3

Klicka på "System" för att konfigurera språket som visas på en systemomfattande nivå - till exempel de olika menyalternativen och aviseringarna du får.

Steg 4

Bläddra igenom listan och tryck på den systeminställning du vill aktivera. Observera att du inte kan ändra eller lägga till nya systemspråk. Om du inte omdirigeras till föregående meny när du har tryckt på en ny språkinställning, tryck på bakåtpilen längst upp till vänster för att återvända.

Steg 5

Tryck på kugghjulsikonen till höger om det implementerade tangentbordets inmatningsalternativ - den aktuella tangentbordsinmatningsinställningen betecknas med en bock.

Steg 6

Tryck på "Välj tangentbordets inmatningsspråk" och bekräfta meddelandet om uppdatering av standardspråkalternativen.

Tryck för att markera en markering bredvid ett språk som listas i avsnittet "Nedladdade språk". Om din preferens inte är listad, bläddra igenom och tryck på ditt val i listan över "Tillgängliga språk." Tillåt några minuter för enheten att ladda ner och aktivera språket för användning.