Hur man ändrar Facebook-information utan att meddela alla

Att ändra din Facebook-information borde inte alltid vara en offentlig affär. Men varje gång du gör en förändring, oavsett om det är något trivialt som att lägga till en hemstad eller något mer personligt som att ändra en relationsstatus, meddelar Facebook uppdateringen i dina väns nyhetsflöden. Om du hellre vill hålla vissa saker lågt eller inte vill störa dina väns nyhetsflöden kan du förhindra att Facebook skickar uppdateringarna.

Steg 1

Gå till din Facebook-tidslinje och klicka på knappen "Uppdatera information".

Steg 2

Klicka på knappen "Redigera" i den kategori som innehåller objektet du vill ändra.

Steg 3

Klicka på sekretessinställningsknappen bredvid det specifika objekt som du kommer att ändra och ändra sedan inställningen till "Endast jag."

Steg 4

Ange din nya information och spara ändringen. På grund av den nya sekretessinställningen kommer ingen annan att se förändringen i sitt nyhetsflöde, men de kan inte heller se informationen på din tidslinje.

Steg 5

Klicka på knappen "Aktivitetslogg" högst upp på din tidslinje.

Steg 6

Klicka på "penna" -ikonen bredvid uppdateringen som beskriver den ändring du just gjort och välj "Dold från tidslinjen."

Gå tillbaka till din tidslinje och klicka på knappen ”Uppdatera information”. Gå tillbaka till objektet du uppdaterade och ändra sekretessinställningen till dess ursprungliga skick. Eftersom du har dolt uppdateringen i din egen tidslinje kommer uppdateringen inte att visas i dina väns nyhetsflöden när du har gjort informationen synlig igen.