Hur jag återställer min Toshiba-satellit till fabriksinställning utan CD (5 steg)

En kraftigt använd bärbar dator kan snabbt bli onormalt långsam på grund av virus och systemfel. Om din Toshiba Satellite-bärbar dator utvecklar allvarliga problem kan du återställa den till fabriksinställningarna. Denna process raderar allt på din Toshiba Satellite: du måste installera om alla dina program och ladda tillbaka din musik, videor och foton på den bärbara datorn. Du behöver inte en Toshiba-återställnings-CD för att återställa din bärbara dator, och processen tar vanligtvis mindre än två timmar.

Steg 1

Slå på din Toshiba Satellite. Klicka på "Start" i det nedre vänstra hörnet på Windows 7-skrivbordet och högerklicka sedan på "Dator". Välj Egenskaper. Dialogrutan "Egenskaper" visas. Anteckna din Windows-version, som antingen är 32-bitars eller 64-bitars. Detta visas bredvid "Systemtyp" i det nedre högra hörnet av dialogrutan.

Steg 2

Stäng dialogrutan "Egenskaper" och stäng av din Toshiba Satellite. Håll ned "0" -tangenten på tangentbordet och tryck sedan på "Power" -knappen för att sätta på den bärbara datorn. Om en skärm visas där du ber dig välja en Windows 7-version, välj lämplig version och klicka på "OK". Om inte, fortsätt att hålla ner "0" -tangenten och låt den bärbara datorn fortsätta att starta.

Steg 3

Släpp "0" när varningsskärmen visas. Klicka på "Ja" för att starta Toshiba Recovery Wizard.

Steg 4

Välj "Återställning av fabriksinställd programvara" i listan med alternativ och klicka sedan på "Nästa". Dialogrutan "Återställning av fabriksinstallerad programvara" öppnas.

Klicka på "Återställ till out-of-box-tillstånd" och klicka sedan på "Nästa". En sista varning om att återställa din Toshiba Satellite till fabriksinställningar kommer att radera all din data visas. Klicka på "Nästa" för att starta återställningen. Satelliten visar ett bekräftelsemeddelande när återställningsprocessen är klar. Tryck på valfri knapp för att starta om den bärbara datorn. Toshiba Satellite startar upp till installationsskärmen för Windows 7, som låter dig börja konfigurera och anpassa Windows.