Hur man slår på högtalartelefonen på en Samsung

Högtalartelefonfunktionen på din Samsung-telefon sänder samtal via en högtalare så att du kan dela samtalet med andra i rummet. Den här funktionen är användbar när du behöver hålla ett konferenssamtal eller vill prata medan du utför en annan uppgift. Att slå på högtalartelefonen varierar mellan Samsung-modeller, men Samsung gör processen enkel oavsett vilken typ av telefon du har. Det enda som varje telefon har gemensamt är att du först måste ansluta ett samtal innan du aktiverar funktionen.

Steg 1

Knacka på ikonen "Högtalartelefon" längst ned i händelsestatusfältet under ett samtal för att slå på högtalartelefonen för Samsung-telefoner med beröring.

Steg 2

Tryck på "Alternativ" -tangenten på Samsung-telefonen och välj "Högtalartelefon". Om en bekräftelsedialogruta visas väljer du "Ja" för att slå på högtalartelefonen på många Samsung-modeller.

Tryck på "Högtalartelefon" -tangenten på Samsung-telefoner som har en sådan nyckel. Den här knappen kan vara på höger sida av telefonen eller vara mittknappen "OK" eller "X" på navigeringstangenterna.