Hur man använder en iPhone på en gammal Bose högtalarstation

Bose är ledande inom högtalarteknik, delvis på grund av deras egen högtalarkonstruktion som förstärker ljud genom högtalarkammaren, ungefär som en flöjt förstärker ett litet andetag av luft till en levande klang. Medan nuvarande Bose-högtalarstationer, som SoundDock II eller SoundDock för iPod, har inbyggda iPod- och iPhone-dockningsstationer, kan du ansluta din iPhone till vilket Bose-högtalarsystem som helst som har en extra ingångsfunktion för att lyssna på din favoritmusik i livlig klarhet.

Ansluter till dockningsmodeller

Steg 1

Anslut ditt Bose-system till en strömförsörjning och tryck sedan på och lossa dockningsramen på Bose-systemets framsida för att öppna iPhone-dockningsstationen.

Steg 2

Sätt i dockningskontakten i synk / laddningsporten på din iPhone. Bose-högtalarsystem med inbyggd docka installeras med Apples gamla 30-stifts docka, men adaptrar för andra dockningstyper, inklusive den nya iPhone 5-standarden, finns att köpa från Bose.

Starta Music-appen från din iPhone och välj en fil eller spellista som du vill spela upp via ditt Bose dockningshögtalarsystem. Din iPhone laddas när den är ansluten till dockningsstationen.

Ansluta till en Bose högtalarstation utan dockning

Steg 1

Anslut ditt Bose-system till en strömförsörjning och tryck sedan på "On / Off" -knappen på ditt system eller fjärrkontroll för att slå på det.

Steg 2

Sätt i ena änden av extra ljudkabeln i uttaget på Bose-systemets kropp märkt "Auxiliary in." Sätt sedan in den andra änden av kabeln i din iPhones "hörlursuttag".

Steg 3

Tryck på "Aux" -knappen på din Bose-fjärrkontroll eller frontpanelen på ditt högtalarsystem för att välja iPhone som din primära ljudkälla.

Starta appen Musik från din iPhone. Välj sedan en fil eller spellista för att starta uppspelningen.