Överföra foton från en Canon EOS Rebel T2i till en iPad

När du har tagit digitala foton med en Canon EOS Rebel T2i kan du överföra bilderna direkt till din iPad. Canons T2i är en 18-megapixel digital SLR-kamera. Den har en USB-port som du kan ansluta till din iPad med Apples iPad Connection Kit. IPad har en bakgrundsbelyst, färgkänslig LED-skärm som mäter 9,7 tum diagonalt, vilket gör den lämplig för visning av digitala bilder från din Canon Rebel-kamera.

Anslut dockanslutningsänden på kamerakontakten från iPad Camera Connection Kit till dockanslutningen på din iPad. Dockanslutningen finns på iPadens nedre kant.

Anslut kamerans USB-ände till USB-porten på din Canon EOS Rebel T2i-kamera.

Tryck på "Sleep / Wake" -knappen på den övre högra kanten av din iPad och dra sedan skjutreglaget för att låsa upp enheten. Foton-appen startas automatiskt. Miniatyrbilder av bilderna som lagras på din Canon Rebel visas på appskärmen för foton.

Tryck på "Importera alla" om du vill importera alla foton från kameran. Tryck på miniatyrerna av enskilda foton om du bara vill importera valda bilder och tryck sedan på "Importera" och "Importera valda." Bilderna överförs till din iPad.

Koppla bort kamerakontakten från din iPad och din Canon EOS Rebel T2i-kamera.

Tryck på "Senast importerade" album i Foton på din iPad för att se alla foton du just importerat.