Hur man köper en DVR vs. Hyra från kabel-TV

Digitala videobandspelare blir lika vanliga som videobandspelare och DVD-spelare en gång var. Bortsett från digitala inspelningsserier som du vill titta på vid ett senare tillfälle, låter DVR dig enkelt hoppa över reklamen, vilket kan ta upp till 20 minuter från inspelad programmering på en timme. Kabelföretag erbjuder nu DVR som ett service- och utrustningsalternativ, men om du föredrar kan du köpa en i stället för att hyra från kabelleverantören.

Kontakta kabelföretaget

Innan du köper din egen DVR, kontakta ditt kabelföretag och förklara att du funderar på att köpa en DVR snarare än att hyra utrustning. Representanten kommer att kunna berätta om en DVR fungerar med din leverantörs tjänst. Vissa kabelföretagstjänster fungerar inte med vissa DVR-märken, men de flesta är kompatibla med TiVo. Det är viktigt att se till att det du köper kommer att kunna prestera på det sätt du önskar.

Jämförelse butik

När du har en lista över DVR-apparater som kabeltjänsten stöder kan du jämföra dem mot varandra. Inte alla DVR-apparater är exakt samma, så du vill jämföra funktioner och väga skillnaderna mot kostnadsvariationerna. En variabel att tänka på är kostnaden för TV-schemaläggningstjänsten som låter dig styra din DVR. Besök några lokala elektronikbutiker eller jämför varumärken och modeller online.

Ställ in din nya DVR

När du har köpt en DVR är installationen ganska enkel. Att ansluta det till ett eluttag och ansluta det mellan din kabelbox och din TV är vanligtvis allt som krävs. Det kommer att finnas programmering som du måste göra så att du kan börja spela in de program du vill se senare. Följ tillverkarens instruktioner för programmering i bruksanvisningen.

Överväg att hyra

Även om det är möjligt att köpa en DVR snarare än att hyra den från ditt kabelföretag, kanske du tycker att hyra har sina fördelar. Om du köper din egen DVR kan du också behöva köpa den tjänst som följer med den som håller DVR-programmeringen uppdaterad. Om du går med kabelföretagets DVR måste du betala en liten hyresavgift, men programmeringstjänsten ingår ofta. Om det finns tekniska problem kommer kabelföretaget inte att kunna betjäna din DVR om det inte är en hyra. En sista övervägning är att när tekniken förbättras kan du stänga av din hyrda DVR för en nyare eftersom kabelföretaget gör uppgraderingar tillgängliga.