Hur man registrerar en Sanyo LCD-TV

För att dra nytta av din Sanyo LCD-tv-garanti måste du ha bevis på när TV: n köptes. Sanyo behöver inte längre en faktisk registrering, som att fylla i ett formulär eller skicka ett registreringskort. Istället är allt du behöver ditt daterade kvitto som visar datum då garantin börjar.

Steg 1

Förvara kvittot på en säker plats. Kvittot måste ha originalinköpsdatum, pris och butiksinformation för att vara giltigt. För ytterligare bevis kan du också hålla UPC från TV-rutan.

Steg 2

Navigera till webbplatsen för kundsupport (se Resurser) när du behöver använda garantin för reparationer eller utbyte. Välj din produkt i listrutan och tryck på "Gå". Sanyo tillhandahåller kontaktinformation, inklusive e-postadresser, fysiska adresser och telefonnummer. Du måste kontakta supporten via e-post eller telefon för att få rätt adress för att skicka in din TV för reparation. Sanyo ber att du inte skickar din TV till någon av de angivna adresserna såvida inte en kundsupportrepresentant särskilt begär det.

Ge kundsupportrepresentanten det datum som anges på kvittot. Du kommer att bli ombedd att e-posta, faxa eller e-posta kvittot. Om originalet krävs, gör en kopia av kvittot för dina egna register.