Så här återställer du en Bluetooth-PIN för en iPhone (5 steg)

Bluetooth-headset har snabbt blivit en nödvändighet för alla mobiltelefonanvändare eftersom många lokala, statliga och federala regeringar har antagit strikta lagar mot körning när de pratar i telefonen. Därför krävs dessa handsfree-enheter så att du fortfarande kan ha samtal men också hålla båda händerna säkert på ratten. Ibland kan dock anslutningen mellan din iPhone och headsetet sluta fungera och du kan ha återställt anslutningen. I dessa fall måste du "koppla upp" enheten från din iPhone och följa anvisningarna för ditt headset för att "para ihop" det till din iPhone. Oavsett orsaken kommer vi att förklara hur du återställer PIN-koden.

Steg 1

Tryck på ikonen "Inställningar" på din iPhone.

Steg 2

Tryck på "Bluetooth" -menyn på inställningsskärmen.

Steg 3

Under Enheter, hitta namnet på ditt Bluetooth-headset men tryck inte på det; istället trycker du på den blå högerpilen till höger om headsetets namn. Om du trycker på enhetens namn kommer din iPhone att försöka ansluta till enheten, vilket inte är vad du vill göra just nu. Om du av misstag trycker på namnet, vänta bara cirka 15-20 sekunder tills din iPhone slutar försöka ansluta.

Steg 4

Tryck på knappen "Glöm den här enheten". Detta kommer att få din iPhone att radera informationen sparas för ditt Bluetooth-headset.

Följ instruktionerna för ditt headset för att sätta det i "parningsläge" så att du kan ansluta det till din iPhone igen. Om du blir ombedd att ange en PIN-kod anger du PIN-koden från instruktionerna för ditt headset. Vanligtvis är PIN-koden "0000" eller "1234."