Hur man överför ett samtal direkt till röstbrevlådan på en Samsung

Om du inte kan svara på din Samsung-telefon för att du är i ett möte eller det helt enkelt inte är bekvämt kan du överföra dina inkommande samtal direkt till röstbrevlådan. Beroende på vilket alternativ du väljer kan samtal överföras utan att ens ringa. Du kan också välja vilka samtal du vill svara eller ignorera. Oavsett hur du konfigurerar din Samsung-telefon kommer den som ringer inte att meddelas att du valt att ignorera samtalet.

Steg 1

Tryck på "Avvisa" eller "Ignorera" när din Samsung-telefon får ett inkommande samtal. Samtalet vidarebefordras till din röstbrevlåda och den som ringer uppmanas att lämna ett meddelande.

Steg 2

Stäng av Samsung-telefonen. Alla samtal du får skickas automatiskt till röstmeddelanden utan att ringa.

Steg 3

Öppna kontaktuppgifterna för alla uppringare som du vill skicka direkt till röstmeddelanden på din Samsung Android-telefon. Tryck på "Meny" och tryck sedan på "Redigera kontakt". Tryck på "Skicka samtal direkt till röstbrevlådan" för att omdirigera samtal från den kontakten till röstmeddelande utan att din telefon ringer.

Redigera dina säkerhetsinställningar för att skicka alla inkommande samtal till röstbrevlådan. Tryck på "Meny" och klicka på "Inställningar". Klicka på "Begränsa och lås" och tryck på "Röst". Ange telefonens fyrsiffriga säkerhetskod. Klicka på "Begränsa" och välj "Inkommande samtal." Klicka på "Endast specialnummer". Alla samtal från personer som inte finns i listan över specialnummer skickas direkt till röstbrevlådan.