Hur man kopplar bort en iPhone från en dator

Apple gör det möjligt att associera din iPhone med upp till 10 datorer eller enheter. Varje dator som är kopplad till din enhet har åtkomst till innehåll som du tidigare har köpt från iTunes Store, till exempel appar eller musik. Om du associerar din iPhone till en specifik dator kan du också ladda ner operativsystemuppdateringar för din iPhone på den datorn. Du kan dock alltid koppla bort din iPhone från en specifik dator via iTunes med ditt Apple-ID.

Steg 1

Öppna iTunes på den dator du vill koppla från din iPhone.

Steg 2

Klicka på "Store" och klicka sedan på "Logga in". Ange Apple-ID och lösenord som är kopplat till iTunes-kontot du använder med din iPhone. Klicka på "Logga in".

Steg 3

Klicka på "Store" och sedan "View My Account". En dialogruta visas där du uppmanas att ange lösenordet som är kopplat till ditt Apple-ID.

Steg 4

Ange lösenordet som är kopplat till ditt Apple-ID och klicka sedan på "Visa konto" för att öppna skärmen Kontoinformation.

Steg 5

Klicka på "Hantera enheter". En lista med datorer som är kopplade till din iPhone visas.

Klicka på "Ta bort" till höger om namnet på den dator du vill koppla från din iPhone. Enheterna kopplas omedelbart från varandra.