Hur man hyperlänkar på iPhone

IPhone är ett oumbärligt verktyg för alla småföretagare eller entreprenörer. Det gör det möjligt för användaren att växla mellan sms, e-post och webbsurfning med blixtsnabb hastighet. Istället för att behöva ringa en klient eller affärspartner och läsa en URL via telefon eller skicka ett e-postmeddelande med en inbäddad länk, kan du helt enkelt skriva det i ett SMS. Din iPhone förvandlar automatiskt webbadressen till en hyperlänk som mottagaren kan öppna på sin smartphone.

Steg 1

Navigera till mappen "Meddelanden" på din iPhones startskärm och tryck på mappen för att öppna den.

Steg 2

Tryck på ikonen "Nytt meddelande" längst upp till höger på skärmen. Ett tomt meddelande öppnas.

Steg 3

Börja skriva namnet på din mottagare i avsnittet "Till:" i meddelandet. Om personens kontaktinformation sparas på din telefon visas den i en rullgardinsmeny. Om inte, skriv in mottagarens namn och telefonnummer och se till att du anger det korrekt. Om du vill skicka meddelandet till flera användare, fortsätt att lägga till mottagare och telefonnummer i det här avsnittet.

Steg 4

Navigera till textinmatningsfältet mitt på skärmen, strax ovanför knappsatsen. Skriv webbadressen som du vill skicka som en hyperlänk. Skriv hela adressen, inklusive "http: //" och "www."

Steg 5

Tryck på mellanslagstangenten när du har angett webbadressen för att göra den till en hyperlänk.

Lägg till annan text eller bilagor till meddelandet. Tryck på knappen "Skicka" för att skicka ditt meddelande.