Hur man installerar Wii-uppdateringar utan internetanslutning

Nintendos periodiska Wii-uppdateringar förbättrar ofta spelkonsolens prestanda och förbättrar vissa spelfunktioner. Medan firmwareuppdateringarna vanligtvis distribueras online kan du fortfarande installera uppdateringarna utan internetanslutning från vissa Nintendo-spelskivor. Skivuppdateringarna är dock endast tillgängliga för den klassiska Wii-konsolen. Nintendo kräver en internetanslutning för Wii U-uppdateringar.

Skaffa ett av de nyligen släppta Wii-spelen som utvecklats av Nintendo. Generellt kommer de senaste uppdateringarna att finnas på Nintendos bästsäljande titlar, till exempel det nyaste spelet i Mario-serien. Från och med juni 2013 ingår den senaste firmwareuppdateringen på 4.3 på "Super Mario Galaxy 2", "Lego Harry Potter: år 1-4", "Metroid: Other M" och "Call of Duty: Black Ops."

Kontrollera etiketten på spelrutan för att se till att det är en nordamerikansk release. Etiketten ska innehålla orden "Nintendo of America." Om du har ett spel som släppts för ett annat land eller en annan kontinent, fungerar inte firmwareuppdateringen med din konsol och kan till och med sluta med att tegla ditt system.

Sätt i spelskivan i konsolen och välj sedan "Ja" när systemet frågar om du vill uppdatera din firmware. Starta om konsolen när uppdateringen är klar.