Comcast On Demand Hjälp

Comcast-abonnenter med XFINITY TV-tjänst njuter av hundratals program och filmer när de vill genom företagets On Demand-tjänst. On Demand låter dig välja ett program från en lista med titlar och lagra dina val i 24 timmar. Under den tiden kan du pausa, spola framåt, spola tillbaka och stoppa programmen som om de spelades in på en DVR.

Åtkomst på begäran

Alla XFINITY TV-abonnenter har tillgång till On Demand-programmering i områden där tjänsten är tillgänglig, enligt Comcast. Din fjärrkontroll kan ha en "On Demand" -knapp för att snabbt komma åt innehållet. Om inte, gå till kanal 1 för att visa On Demands huvudmeny. Du kan också komma åt huvudmenyn genom att trycka på "Meny" på fjärrkontrollen och välja "On Demand". Om du har XFINITY men inte On Demand kanske det ännu inte är tillgängligt i ditt område.

Bläddrar bland titlar

Använd piltangenterna och "Välj" på din Comcast-fjärrkontroll för att navigera i On Demand-menyerna. Huvudmenyn delas upp i kategorier som "Premiumkanaler", "Filmer och evenemang", "TV-underhållning" och "Barn". Markera den kategori du vill bläddra i och tryck på "Välj". Varje kategori innehåller underkategorier som du navigerar på samma sätt. När du hittar en specifik titel du vill titta på markerar du den och trycker på "Välj" för att visa en programbeskrivning. Tryck på "Välj" igen för att starta programmet. Du kan snabbspola framåt och bakåt med vänster- och högerpilarna, pausa med "Välj" -knappen.

Tillgänglighet och kostnad

Vilka program som finns tillgängliga beror på det XFINITY TV-prenumerationspaket du har. Till exempel, om du kan titta på HBO-, Showtime- och Starz-kanaler på din TV har du också tillgång till deras On Demand-innehåll. Om du försöker få åtkomst till On Demand-innehåll för en kanal som du inte redan tar emot ser du ett meddelande som informerar dig om att du behöver ett abonnemang på den kanalen för att se innehållet. Själva On Demand-tjänsten kostar inte XFINITY-abonnenter några extra pengar. Inom On Demand finns det dock premiumfilmer och pay-per-view-program som du måste betala extra avgifter för att titta på.

Betalt för innehåll

När du vill titta på en av filmerna eller programmen som kostar pengar köper du den via menyn On Demand. Du kommer att ha tillgång till det i 24 timmar, precis som det kostnadsfria On Demand-innehållet. Oroa dig inte för att av misstag köpa ett program som du trodde var gratis; i programmets beskrivningsskärm visas antingen "gratis" eller ett specifikt pris. Istället för att be om ett kreditkortsnummer och fakturera dig när du beställer ser du avgifterna på din nästa kabelräkning.