Hur man tar bort Twitter-flöden på Tumblr

När du aktiverar Twitter-flöden på en av dina Tumblr-bloggar och sedan godkänner ditt Twitter-konto visas dina Tumblr-inlägg på din Twitter-tidslinje. Din Tumblr-bloggs inställningar för Twitter-integration konfigureras i Tumblr-bloggens inställningsmeny. För att avbryta Twitter-integrationen kan du tillfälligt inaktivera inställningen för valda inlägg eller koppla bort ditt Twitter-konto genom att logga ut från menyn Tumblr-inställningar.

Koppla bort Twitter-integration

Logga in på Tumblr och klicka sedan på kugghjulsikonen för att öppna menyn Inställningar. Klicka på bloggen för att koppla från Twitter i den högra panelen. Bläddra till Twitter-avsnittet och skjut sedan "Dela dina inlägg på Twitter" till av för att inaktivera tjänsten. Klicka på länken "Logga ut" bredvid ditt Twitter-användarnamn för att koppla bort ditt Twitter-konto från din Tumblr-blogg.

Inaktivera tillfälligt

När du aktiverar Twitter-integration visas den blå Twitter-fågeln i formuläret New Post. Klicka bara på den blå fågeln i formuläret Nytt inlägg för att tillfälligt inaktivera integrationen med Twitter för inlägget.