Enkelt sätt att skapa ringsignaler från köpta låtar för iPhone

iPhone-användare kan ställa in anpassade ringsignaler för alla sina kontakter. Användare kan köpa ringsignaler från iTunes Store. Användare kan också skapa egna ringsignaler från köpt musik. Olika versioner av iTunes kräver dock att användare ska gå igenom processen att skapa ringsignaler från köpt musik annorlunda. Äldre versioner av iTunes inkluderade möjligheten att skapa ringsignaler som ett menyalternativ. De senare versionerna tog bort det här alternativet, så användarna kommer att behöva göra lite extra arbete.

iTunes 9.2 eller tidigare

Steg 1

Klicka på låten du vill använda för att skapa en ringsignal i iTunes Music Library.

Steg 2

Klicka på "Butik" och sedan på "Skapa ringsignal".

Steg 3

Justera skjutreglaget för att välja ett sångsegment för ringsignalen. Du är begränsad till 30 sekunder.

Steg 4

Klicka på "Förhandsgranska" för att lyssna på ringsignalen. Justera reglaget om du inte fick sångsegmentet rätt.

Klicka på "Köp" för att köpa ringsignalen. Apple kräver att du köper ringsignalen eftersom licensen för att lyssna på och ladda ner en låt skiljer sig från licensen för att redigera den för att skapa en ringsignal.

iTunes 10

Steg 1

Högerklicka på den låt du vill göra till en ringsignal. Välj "Få information" från menyn. Gå till fliken "Alternativ".

Steg 2

Markera rutorna bredvid "Starttid" och "Stopptid". Ange tiderna för att starta och stoppa ringsignalen i lämpligt fält. Det kan inte vara mer än 30 sekunder mellan dem. Klicka på OK.

Steg 3

Högerklicka på låten igen och välj sedan "Skapa AAC-version" från menyn. Detta skapar en ny låt på 30 sekunder. Leta upp den här nya låten i ditt musikbibliotek. Sortera alla låtar efter "Datum tillagt" om du har svårt att hitta den. Högerklicka på den 30 sekunders nya låten. Välj "Visa i Windows Explorer". Mac-användare bör välja "Visa i Finder."

Steg 4

Byt namn på filtillägget i Windows Explorer eller Finder till ".m4r."

Markera filen i iTunes. Klicka på "Radera" -tangenten. När du blir ombedd väljer du att behålla filen istället för att skicka den till papperskorgen eller papperskorgen. Klicka på filmenyn. Klicka på "Importera fil till bibliotek." Navigera till där filen finns på hårddisken och importera den tillbaka till iTunes. Det är nu en ringsignal redo att synkroniseras med din iPhone.